HAPPY CLIENTS


"Na twee kuren Momentum en een kuur van 10 behandelingen Slimline spierstimulatie heb ik een gewichtsverlies van 24 kg bereikt. Ook in omvang ben ik 48,5 cm (gemeten over 7 meetpunten)met de slimline kwijt geraakt!! In één woord geweldig gewoon, voel me super goed. Ga iedere week met veel plezier naar Anja om te wegen en blijf dit voorlopig zeker nog doen!
Anja bedankt voor je motivatie en zeker ook je gezelligheid, je bent een topper!
J anneke, Nootdorp"Na mijn bevalling wilde ik graag wat kilo's kwijt raken. Zo ben ik bij Anja terecht gekomen. Ik heb 5 maal de cavitatie behandeling gehad in combinatie met 5 maal Slimline en het resultaat is verbluffend! Ik was na 5 weken 6 cm dunner op elk bovenbeen en over mijn gehele lichaam was ik 18 cm kwijt. Ik heb ook geen dieet gevolgd, enkel veel water gedronken. Helemaal geweldig. Daarnaast is het bij Anja ook erg gezellig en ze heeft veel verstand van haar vak. Een aanrader dus voor iedereen want het werkt! Allemaal doen!"

Marloes, Den Haag


"Fantastisch nieuws voor mensen met vitiligo: vergoeding spraytan door zorgverzekeraar Univé!! Sinds begin dit jaar kom ik regelmatig en met veel tevredenheid bij Anja voor een spraytan-sessie om de ontkleuring van mijn huid te camoufleren. Nog niet eerder heb ik een methode gevonden die mijn huid dusdanig egaal maakt als de spraytan van Anja!! Dit werkt echt!

R. Scholtens, Den Haag


"Sinds ik bij Anja kom houd ik mijn figuur strak en op peil. Voor mijn modellenwerk is dit een hele goede manier om slim'n beauty te blijven. De Slimline is een zeer prettige behandeling met voelbaar resultaat. Een effectief resultaat van trainen als je een druk werkschema hebt. Ik kom er graag voor naar Den Haag!"
P.S., Amsterdam

"Sinds augustus kom ik bij Anja, gestart met PowerSlim en omdat ik rigoureus mijn kilo's kwijt wilde, ben ik ook meteen met de Slimline begonnen. Al mijn kleren zaten strak of paste ik niet meer. Met twee weken kon ik bijna alles weer aan en een aantal weken later kon ik zelfs nieuwe kleding kopen in een maatje kleiner. Nu houd ik mijn gewicht op peil door elke week bij Anja langs te gaan voor de Slimline en na een wilde periode (zoals Kerst) eet ik weer een paar dagen PowerSlim producten.
PowerSlim bestaat uit heel veel verschillende maaltijdvervangers die zelfs ik met zeer onregelmatig werk overal kan eten. Anja is een ware stimulans op een natuurlijke manier.
Als je een paar kilo's kwijt wilt twijfel dan niet langer en maak een afspraak bij Slim'n Beauty!"
Eline, Rotterdam

Bonjour Anja, Ci-joint tu recevras quelques réactions de mes amis après l'utilisation du programme Momentum.
"C'est incroyable, il faut le voir pour le croire, j'ai perdu 10 kg en 4 semaines avec un soutien personalisé d' Anja par téléphon et e-mail en français ou en allemand"
"Momentum est un bon programme, très simple et une diète très facile à suivre, merci Hans pour votre conseil".
Je ziet Anja, het programma werkt niet enkel in Nederland maar nu ook in Zwitserland en niet in de laatste plaats door jouw persoonlijke begeleiding. Zelf heb ik dit ook zo ervaren toen ik vorig jaar december begon met dit dieet en in 3 maanden 24 kg ben afgevallen. Logisch dat ik door veel vrienden bij aanvang van het golfseizoen, in maart van dit jaar, met grote ogen ben bekeken.... zou hij ziek zijn.... of heeft hij een wondermiddel gevonden waardoor hij in zo'n korte tijd zoveel is afgevallen? Dit laatste was het geval en resulteerde al snel in de eerste bestellingen richting Den Haag vanuit Zwitserland, waar Momentum (nog) niet te verkrijgen is. Voor jou was dit direct aanleiding een Franse en een Duitse pagina op je prachtige site te plaatsen.
Mijn complimenten voor je gedrevenheid en veel succes met je activiteiten in dit prachtige land.
Hans Koolhaas, Chez le Bart/Neuchatel, Zwitserland

" Dear Anja, I am very glad that I did the lipo cavitation treatments in your salon. In just 5 treatments I was able to reduce the volume of the thighs with 5 cm and in the area of the knees as well. I would like to thank you for your support and motivation to persist in my desire to lose weight and be in good shape. Your great energy and cordiality have made my life brighter and better. Thanks!"
Tamara, Delft


"Sinds januari van dit jaar kom ik bij Anja. Door medische redenen moest ik mijn kuren stopzetten, maar Anja heeft mij altijd gesteund en overtuigd dat alles goed zou komen. Ben nog niet helemaal hersteld, maar vanaf volgende week begin ik met Momentum. Heb dit jaren terug gedaan en met hele goede resultaten. En nu gaat het mij ook lukken, want Anja is er om mij er doorheen te helpen. Ze stelt je echt op je gemak. Anja, je bent TOP!"
Gilda P., Den Haag

"De spray-tan bij Anja is voor mij echt een uitkomst! Ik heb vitiligo en dankzij de spray-tan heb ik deze zomer voor het eerst in jaren weer in korte mouwen en een jurkje gelopen! Ik kan nu weer genieten van de zomer. De spray tan is absoluut aan te raden voor mensen met vitiligo. Zowel de witte als de bruine huid krijgt een egaal mooie en natuurlijk bruine kleur. Als je vitiligo hebt, schroom dan niet om een afspraak te maken voor een spray-tan bij Anja!"
A., Katwijk


"Lieve Anja, Ik ben echt super blij met het resultaat van de lipo cavitatie! Heb nog nooit zo'n strakke buik gehad! Vind het fijn om bij je te komen, altijd gezellig!! Je bent een schat van een vrouw!"
Daniëlle S., Nootdorp

"Als je bij Anja komt, voel je je direct thuis en op je gemak! Ze geeft je een heel goed, eerlijk en deskundig advies. De spray-tan is heel mooi en natuurlijk en de lipo cavitatie geeft hele goeie resultaten, zelfs bij de slankere dames zoals ik!
De PowerSlim is prima vol te houden en lekker, ook als je maar een paar kilo kwijt wilt."
Saskia B., Nootdorp
"Ik ben heel erg tevreden met de spray-tan. Zelf heb ik erg veel last van zonneallergie. Maar sinds ik spraytan heb ik daar TOTAAL geen last meer van. Ik kan uren lang in de zon zitten en heb geen last van jeukende bultjes en/of rode plekken!!!
En de kleur is ook nog eens super mooi."
Keetie, Den Haag

"Ik ben heel blij met de spray-tan bij Anja.
Eindelijk het hele jaar een mooi goudbruin kleurtje en een superzachte huid!"
Kristel, Den Haag


"Ik ben nu bijna klaar met m'n Slimline kuur bij Slim'n Beauty en ik ben super tevreden met het resultaat. Mijn huid is veel strakker, m'n cellulitis een stuk minder en ik ben heel wat centimeters kwijt. Zelfs m'n bovenarmen (zgn. kipfiletjes) zijn een stuk strakker!"
Magda B., Delft
"Geweldig dieet. Eindelijk zijn de overtollige kilo's eraf. En nog snel ook. Binnen 2 maanden 10 kilo kwijt. Het dieet is echt goed te doen. Ik heb PowerSlim gedaan en iedere dag lekker en goed gegeten en geen honger gehad. Super, ik raad het iedereen aan!"
Barbera A., Woerdense Verlaat

"Februari 2010 met zijn tweeën begonnen met het Momentum dieet, nu 23 dagen geleden. Ik woog 62 kilo en weeg nu 57 kilo. Mijn man woog 89 kilo en weegt nu 79 kilo. Super dieet. Makkelijk vol te houden, ook als je veel onderweg bent. Het mooiste is dat je vooral je vetlaag kwijt raakt daar waar je het graag wilt.
We zijn super blij met dit geweldige resultaat. Anja is er altijd met alle steun en raad. Echt super Anja, ga zo door!"
L.J. en W., Nootdorp

"Op 7 december ben ik begonnen met PowerSlim. De eerste week was er al 5 kilo vanaf. Nu ben ik 9 weken verder en 23 kilo lichter. Ben weer helemaal gelukkig en blij en ik voel me er super goed bij. Het eten is makkelijk om klaar te maken en vooral erg lekker. Omdat je totaal geen honger hebt is het ook heel eenvoudig om vol te houden.
Ook ik heb natuurlijk mijn ups en downs. Maar daar is Anja voor om mij weer op het rechte pad te krijgen, want ik ben er nog lang niet. Zonder haar was dit me echt niet gelukt.
Helemaal top Anja dat je me zover heb gekregen. Op naar de volgende 20 kilo!"
Anja S., Nootdorp

"Begin december begonnen, zo wist ik dat ik ook nog eens niet van al het eindejaarseten kilo's zou groeien, en nu half januari ben ik al op mijn gewicht: 10 kg. kwijt in ruim 7 weken. De eerste 3 dagen ging het wat moeilijk maar daarna ging het van een leien dakje. Makkelijk en smakelijk.
Geweldig Anja, heel erg bedankt voor je enthousiaste begeleiding. Het is een klein feestje om weer even naar je toe te mogen komen. En natuurlijk heel veel dank dat jij met jouw afslankmethode op mijn pad bent gekomen."
Sophia v. K., Den Haag

" Bij deze wil ik graag mijn reactie op deze site vermelden. Ik ben samen met mijn man 31 oktober begonnen met het volgen van het PowerSlim dieet. Het is ons zeer goed bevallen, ik ben nu (27 januari) 13 kilo afgevallen , mijn man 11 kilo.
Wij hebben beide bijna ons streefgewicht bereikt. Het dieet is prima vol te houden, geen hongergevoel, en smakelijke gerechten.
De begeleiding van Anja ervaren wij als zeer prettig, kundig en erg vriendelijk. De grootste drijfveer voor ons was, naast uiteraard een beter uiterlijk, te proberen de bloedsuikerwaarden van mijn man, die diabetes type 2 heeft, naar beneden te krijgen. Deze waardes zijn inderdaad behoorlijk gezakt, zodat hij al minder medicijnen hoeft te gebruiken.  Ik wens u ook veel succes toe met het volgen van het PowerSlim dieet!"
Marieke de J., Scheveningen

"Op de open middag bij Anja was er een demonstratie van een cavitatie apparaat dat ervoor zorgde dat de vetcellen in de te behandelen zone verdwenen. Ik heb deze behandeling tijdens de demonstratie ondergaan en na 40 minuten was mijn taille 2,5 centimeter smaller! De behandeling is geheel pijnloos; het werkt zelfs heel ontspannend. Deze behandeling kan ik je echt aanbevelen."
Christine L., Den Haag

"Anja is een ontzettend lieve dame die ruim de tijd neemt om je een keus te laten maken uit de verschillende dieet methodieken. Na mijn aanvankelijke scepsis tegen zakjes eten is dit na 6 kilo gewichtsverlies uiteraard totaal verdwenen. Je moet er natuurlijk wat voor over hebben! Ik gebruik nu twee weken PowerSlim en smokkel heel af en toe. Het dieet is goed vol te houden en met de tips van Anja, die je altijd kunt bellen/mailen is er overal een mouw aan te passen. Dit dieet is ook goed vol te houden als je volop aan het werk bent, het vergt alleen iets van je eigen creativiteit.
Voor alle gebruikers na mij: heel veel succes en denk eraan, als je echt wilt afvallen lukt dit ook!"
Yolanda V., Den Haag