INNERWAVE DETOX KUUR

Een fit gevoel, een stralend uiterlijk en lekker in je vel zitten beginnen in de eerste plaats met een gezond lichaam én een mentale constitutie die in balans zijn. In onze drukke en vaak zeer hectische maatschappij, waarin we steeds meer moeten in steeds minder tijd, schieten een evenwichtige voeding, voldoende nachtrust en lichaamsbeweging er helaas soms bij in.

Daarbij drinken velen van ons volop koffie, frisdranken en alcohol. We staan, vaak ongemerkt, veelvuldig bloot aan schadelijke gifstoffen uit onze omgevingslucht, via de medicijnen die we soms dienen te slikken en uit sommige producten waarmee we in aanraking komen.
Na verloop van tijd stapelen slakken, teveel suikers en gifstoffen zich op in onze darmen en andere organen en voelen we ons niet fit, moe, futloos en hebben we steeds vaker last van ondefinieerbare gezondheidsklachten die onze kwaliteit van leven negatief kunnen beïnvloeden.

Ook de conditie van onze huid, haren en nagels laat dan vaak veel te wensen over. Ons oogwit is in veel gevallen niet helemaal helder en oogt eerder wat gelig dan fris wit. Op zo’n moment is het aan te raden om het lichaam eens goed te ontgiften op een verantwoorde wijze! Het Innerwave Concept biedt hiervoor de oplossing, dankzij zorgvuldig uitgekiende, eenvoudig te volgen en zeer complete Detox kuren!

Veel mensen denken dat detoxen en/of darmreiniging alleen kan of dient te worden gedaan in het voor- of najaar in kostbare kuuroorden en dat dit gepaard gaat met honger en Spartaans afzien. Dankzij het Innerwave Concept kan je echter op élk gewenst moment van het jaar en op een eenvoudig vol te houden wijze een complete Detoxkuur volgen.

Het Innerwave Concept kost je slechts een fractie van datgene je normaliter zou betalen in een kuuroord, terwijl je jezelf alles geeft om je lichaam effectief en op een verantwoorde wijze te ontgiften.
Een ander voordeel is dat de Innerwave Detoxkuur gewoon thuis in alle privacy kan worden gevolgd, zodra je lichaam aangeeft dat hier behoefte aan is, óf op een moment dat je dit zelf graag wilt!
Je kunt de kuur volledig zelfstandig volgen, maar desgewenst ook gebruik maken van de Innerwave Mental Coach, die je altijd telefonisch kunt raadplegen bij vragen of voor extra ondersteuning.

Tijdens de kuurperiode heb je weinig tot géén hongergevoel en van afzien is geen sprake, dankzij de zorgvuldig samengestelde Innerwave voedingssupplementen. Deze zorgen ervoor dat je alle belangrijke voedingstoffen binnenkrijgt zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, antioxidanten en sporenelementen. Een futloos gevoel wordt hierdoor voorkomen. Je helpt je lichaam tijdens kuur bovendien bij het sneller afvoeren van de vrijgekomen gifstoffen, dankzij dagelijkse darmspoelingen die zeer eenvoudig zijn uit te voeren.

Het Innerwave Concept bestaan uit de fases voorbereiden, kuren, darmreiniging en weer opbouwen. De complete sets bestaat uit darmreinigende en darmfunctie herstellende producten, inclusief een thuisset voor darmspoelingen (optie) en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke stap- voor -stap handleiding.
Wat kan je verwachten? Wie het lichaam met het Innerwave Concept ontdoet van opgestapelde slakken en gifstoffen, voelt zich structureel vele malen energieker en fitter, zowel fysiek als mentaal.
Je helpt vermoeidheid, diverse vage gezondheidsklachten en huidproblemen significant verminderen. Bovendien leer je een aantal goede en gezonde voedingsgewoonten aan waar je een leven lang plezier van heeft en je verliest tevens de nodige overtollige kilo's.

Door één á twee maal per jaar dankzij het Innerwave Concept een verantwoorde Detoxkuur te volgen, help je je lichaam gezond, vitaal en mooi te houden nu én in de toekomst en kan je de stress en drukte van alledag vele malen beter aan!


Slim'n Beauty biedt een complete Innerwave wellnesskuur met kuurbegeleiding aan

Deze kuur is inclusief:
- Telefonisch intake gesprek
- Kuurbegeleiding en ondersteuning gehele kuurfase per telefoon en per mail
- Zeer uitgebreid detox darmreinigingspakket met 9 volwaardige supplementen

Eenvoudig thuis in alle privacy te volgen
Veilig en betrouwbaar
100% kwalitatief hoogstaande natuurlijke producten
Uniek en bewezen concept
Aantrekkelijk geprijsd en zeer compleet

De kuur is inclusief een uitgebreide kuurbeschrijving en gebruiksaanwijzing.

De Innerwave Wellnesskuur met begeleiding bestaat uit de volgende fases,op weg naar een gezond, fit en vitaal lichaam:

1. De Voorbereidingsfase (5 dagen)
Tijdens deze fase gaat men het normale voedingspatroon geleidelijk aan afbouwen en begint men met innemen van de volgende Innerwave supplementen: een hoogwaardige kruidenformule, organisch gerstegraspoeder, (rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten) en Chlorella (een zeer mineraalrijk microalgen supplement) die de darmen reinigen, de darmwerking reguleren en die alvast zorgen voor een verwijdering van schimmels en slechte bacteriën uit de darmen.

2. De detoxfase (minimaal 4 tot maximaal 7 dagen)
Tijdens deze fase wordt sapvasten aangeraden voor het meest optimaal reinigende effect of kan men kiezen uit een programma met een lichte voeding. Tijdens deze kuur heeft men géén hongergevoel dankzij de Innerwave supplementen. Deze reinigen de darm, absorberen gifstoffen en zorgen voor een vol gevoel in de maag. De Innerwave supplementen gerstegras en Chlorella zorgen dat men alle belangrijke voedingstoffen binnenkrijgt zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, anti-oxidanten en sporenelementen. Een futloos gevoel wordt hierdoor voorkomen. Tijdens deze kuurweek spoelt men de darm 'één á twee maal per dag met speciale supplementen door middel van eenvoudig zelf uit te voeren darmspoelingen met lauwwarm water.

3. De Opbouwfase (4 dagen)
Deze laatste fase bestaat uit het weer opbouwen van een normale en gezonde voeding met daarbij ondersteuning van de darmregulerende Innerwave supplementen en versterking van de darmflora met o.a. de Innerflor Probiotica.