EMS

ELECTRONIC MUSCLE STIMULATION (EMS)

Zonder B.B.B toch een mooi en strak figuur?

Dat kan met de spierverstevigende- en afslankende apparatuur in onze studio.

Enkele reacties van onze vele tevreden klanten:

"Sinds ik bij Anja kom houd ik mijn figuur strak en op peil. Voor mijn modellenwerk is dit een hele goede manier om slim'n beauty te blijven. De Slimline is een zeer prettige behandeling met voelbaar resultaat. Een effectief resultaat van trainen als je een druk werkschema hebt. Ik kom er graag voor naar Den Haag!"

P.S., Amsterdam

"Ik ben nu bijna klaar met m'n Slimline kuur bij Slim'n Beauty en ik ben supertevreden met het resultaat. Mijn huid is veel strakker, m'n cellulitis een stuk minder en ik ben heel wat centimeters kwijt. Zelfs m'n bovenarmen (zgn. kipfiletjes) zijn een stuk strakker!"

Magda B., Delft


De allernieuwst Slimline Combo waarmee Slim'n Beauty werkt is uniek!

Resultaten na een kuur van 10 behandelingen (30 minuten per keer) laten zien dat een omvangvermindering van 15-56 cm geen uitzondering is!

De Slimline Combo werkt volgens een vast patroon waarbij spieren gespannen en ontspannen worden. De spiergroepen worden getraind, zonder dat je zelf beweegt of inspanning verricht. Slimline Combo behandelingen doen het vet verbranden en de spieren versterken. Een half uur "trainen" met de Slimline Combo staat gelijk aan twee uur fitness.

De Slimline Combo kent negen programma's welke de gekozen spiergroepen aan het werk zetten. Hierbij wordt ook de lymfe functie gestimuleerd, waardoor de tijdens de vetverbranding vrijgekomen afvalstoffen versneld uit het lichaam worden afgevoerd. Dit is belangrijk want een teveel aan afvalstoffen kan neveneffecten, zoals hoofdpijn, veroorzaken. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, de conditie van spieren wordt verbeterd, de huid wordt gladder en strakker.

De Slimline behandelingen hebben naast gewichtsvermindering en spierversteviging, ook spieropbouw tot resultaat. Knie- rug- en spierklachten zullen afnemen.

Na een bevalling zal de Slimline behandeling het lichaam snel doen herstellen. Cellulitis wordt verminderd door toepassing van het lymfedrainage programma.

Gedurende de Slimline kuur ervaar je dat dit niveau steeds hoger komt te liggen. De eerder genoemde warmtedekens voeren aangename warmte toe die er voor zorgt dat niet alleen de bovenliggende, maar ook de onderliggende spiergroepen geactiveerd worden. Ook zorgt deze warmte er voor dat je de volgende dag uw spieren nauwelijks zult voelen.

De Slimline Combo behandeling kan uiteraard perfect gecombineerd worden met het volgen van één van de diëten die Slim'n Beauty aanbiedt, hierdoor kan een verantwoord gewichtsverlies van 1,5 kg. per week bereikt worden.

Heel belangrijk is ook dat iedereen een persoonlijke begeleiding krijgt om het resultaat te optimaliseren.


De werking :

Met behulp van 24 (!) elektroden, die op de buik, de billen, de benen en eventueel de armen worden geplaatst, geeft dit apparaat de spieren een prikkeltje, waardoor deze gaan aanspannen en ontspannen, zodat er een echte spiertraining plaatsvindt.  Je gaat gewoon lekker liggen en het apparaat doet de rest.

De behandelingen worden in kuren van 10 maal gegeven. Een behandeling duurt 30 minuten, en in deze 30 minuten train je dus alle spieren tegelijkertijd!

1 behandeling met de slimline staat gelijk aan 2 uur trainen!

Al na 3 tot 5 behandelingen zal je merken dat uw lichaam steviger en gladder wordt. Omdat de spieren tijdens deze behandeling zelf het werk doen, worden er calorieën verbrand en zal je dus ook vetweefsel kwijtraken.


Kuren/behandelingen kunnen niet overgedragen worden en zijn 6 maanden geldig