LIPO CAVITATION


Slim'n Beauty is de nummer 1 specialist in lipo cavitatie!

Enkele reacties van onze vele tevreden klanten:

"Na mijn bevalling wilde ik graag wat kilo's kwijt raken. Zo ben ik bij Anja terecht gekomen. Ik heb 5 maal de cavitatie behandeling gehad in combinatie met 5 maal Slimline en het resultaat is verbluffend! Ik was na 5 weken 6 cm dunner op elk bovenbeen en over mijn gehele lichaam was ik 18 cm kwijt. Ik heb ook geen dieet gevolgd, enkel veel water gedronken. Helemaal geweldig. Daarnaast is het bij Anja ook erg gezellig en ze heeft veel verstand van haar vak. Een aanrader dus voor iedereen want het werkt! Allemaal doen!"

Marloes, Den Haag

" Dear Anja, I am very glad that I did the cavitation treatments in your salon. In just 5 treatments I was able to reduce the volume of the thighs with 5 cm and in the area of the knees as well.  I would like to thank you for your support and motivation to persist in my desire to lose weight and be in good shape. Your great energy and cordiality have made my life brighter and better. Thanks!"

Tamara, Delft

"Lieve Anja, Ik ben echt super blij met het resultaat van de cavitatie! Heb nog nooit zo'n strakke buik gehad!"

Daniëlle S., Nootdorp


Verminder je omtrek in slechts enkele weken!

Slim'n Beauty heeft het allernieuwste cavitatie apparaat. Hiermee worden nóg betere resultaten bereikt! Deze techniek maakt het mogelijk om op een pijnloze manier de lokale vetophopingen permanent te verwijderen.
Cavitatie is een uiterst efficiënte methode die definitief afrekent met overtollig vet en cellulitis zonder chirurgische ingreep.

Met behulp van de ultrasone kop worden de vetcellen zodanig aan het trillen gebracht tot ze imploderen (het cavitatie-effect).

De inhoud van de vetcel, de zogenaamde triglyceriden, komen vrij in het omliggende weefsel. Deze triglyceriden worden vervolgens via het lymfe- en vaatstelsel naar de lever getransporteerd. Eenmaal in de lever is er geen verschil meer tussen het vet van de cavitatie behandelingen en het vet dat komt uit uw voeding. Deze vetten worden door de normale lichaamswerking verwerkt en afgevoerd.

Je kunt de behandeling een beetje vergelijken met een echografie, alleen met dit verschil dat je na behandeling tot een halve liter vet voorgoed kwijt bent. Omdat het vrijgekomen vet niet uit het lichaam wordt gezogen zoals bij een klassieke liposuctie, zal het lichaam dit via het lymfesysteem doen. Dit is hetzelfde mechanisme dat ervoor zorgt dat bijvoorbeeld blauwe plekken ook verdwijnen. Het lichaam heeft echter enkele weken nodig om het overtollige vet via een natuurlijke manier te verwijderen. Daarom zal het eindresultaat van de behandeling pas na 3 à 4 weken zichtbaar zijn.

Deze methode is wetenschappelijk bewezen!

Meestal is direct na de eerste behandeling al resultaat te zien. Het eindresultaat van de behandeling zal echter pas na 3 à 4 weken zichtbaar zijn. De behandeling is niet geschikt als afslankmethode en daarom niet geschikt voor mensen met veel overgewicht. Deze raden wij aan om eerst een afslankkuur bij ons te volgen.


Hoe verloopt de Lipo cavitatie behandeling?

Allereerst wordt besproken welk gebied je behandeld wilt hebben en krijg je advies over de duur en het aantal behandelingen. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de vetophopingen en de doelen die je voor jezelf stelt. Vervolgens wordt overgegaan tot de behandeling. Na het aanbrengen van een contactgel wordt de behandelkop op het te behandelen gebied gebracht. Er worden roterende bewegingen met de behandelkop uitgevoerd om zodoende alle vetcellen te treffen. Je voelt nagenoeg niets van de behandeling, soms kan een lichte tinteling of warmte worden waargenomen.


Welke plaatsen kunnen behandeld worden?

Aangezien het lichaam de vetafvoer goed moet kunnen verwerken, gaat het niet om grote hoeveelheden maar om kleine lokale vetophopingen. Hierbij kun je denken aan de volgende zones:

heupen - buik  - rug - dijen - knieën - armen

Bij alle andere gebieden mag geen behandeling worden toegepast, omdat daar vele, grote zenuwbanen en ook grote bloedvaten lopen, zoals in de oksels, knieholte, in het genitaal gedeelte (zowel bij mannen als vrouwen), handen, nek, gezicht en borstgedeelte. Ook liggen hier veel klieren aan de oppervlakte; bovendien bevindt zich hier weinig vetweefsel.


Resultaten

Afhankelijk van lichaamsdeel en vetmassa zal de behandeling tussen 5 en 12 maal herhaald worden. Een behandeling duurt 30 minuten.

Wat moet je zelf doen? Het proces van cavitatie ‘gebeurt’ in water. Daarom is het, voor een goed resultaat, noodzakelijk om twee liter water per dag te drinken. Je begint daarmee een week voor de eerste behandeling tot een week na de laatste behandeling.

Er is alleen resultaat haalbaar als het weefsel veel vocht bevat!

Daarnaast is het belangrijk dat je niet in gewicht aankomt, maar dat je gewicht stabiel blijft. Wij begeleiden je hierin, voor een optimaal resultaat. Als het vetweefsel eenmaal verdwenen is, komt het op die plaats niet terug.Maar bij een ongezonde, te eenzijdige voeding, te weinig vochtinname en te weinig beweging slaat het lichaam opnieuw vetcellen op, op andere plaatsen.


Belangrijk:

Een ultrasoon behandeling is niet bedoeld voor gewichtsafname, maar om het lichaam te modelleren, verstevigen en het creëren van harmonische lichaamscontouren. Is deze toestand eenmaal bereikt, kan dit resultaat alleen door voortdurende discipline behouden blijven; dit betekent: gezonde voeding, voldoende vochtinname en voldoende beweging. Omdat het vrijgekomen vet niet uit het lichaam wordt gezogen zoals bij een klassieke liposuctie, zal het lichaam dit via het lymfensysteem doen. Dit is hetzelfde mechanisme dat ervoor zorgt dat bijv. blauwe vlekken verdwijnen. Fysiologisch aangetoond is een 100%- vetreductie onmogelijk en is daarnaast uiterst schadelijk voor de gezondheid. Het zal ook duidelijk zijn, dat een ongezonde, eenzijdige voeding, te weinig vochtinname en te weinig lichaamsbeweging, aanleiding zijn weer nieuwe vetcellen op te bouwen.

Aanbevolen wordt om na behandeling van bijvoorbeeld dijen, buik, lovehandles, etc. regelmatig een afslankbermuda te dragen. Deze bevordert het proces van afslanken, vermindert cellulitis, en zorgt dat de huid mooi strak wordt na de cavitatie behandeling.


Een lipo cavitaite behandeling is voornamelijk bedoeld voor:

  • Vermindering van cellulite (sinaasappelhuid)
  • Ondersteuning van lokale bloedsomloop en daardoor betere doorbloeding van de huid op deze plaats
  • Verhoging en verbetering van weefselvorming
  • Modelleren plaatselijke vetkussens


Voordelen:

  • dezelfde resultaten als liposuctie
  • geen chirurgische ingreep met narcose
  • vermindert cellulitis
  • geheel pijnloos
  • geen herstelperiode, dagelijkse werkzaamheden kunnen onmiddellijk hervat worden
  • geen onderhoudsbeurten nodig: resultaten zijn permanent


Kuren/behandelingen kunnen niet overgedragen worden en zijn 6 maanden geldig