MEDEX

MEDEX: where beauty begins

Serum Repair Therapy


Medex Serum 10.5 Arnyligine – Volledig nieuw principe voor huidtherapie


Productinformatie:

De Medex Serum Repair lijn is een assortiment aan serums die de huid met een stoot-therapie op korte termijn flink verbeteren. Deze lijn is bedoeld voor diegene die (nog) geen Mesotherapie of cosmethische chirurgie willen, maar toch opzoek zijn naar een product die de huid significant verbetert.

De 10.5 Arnyligine Serum trekt uw huid strak zonder gebruik te maken van injecties.
Dit product kan zeer goed gebruikt worden in combinatie met de Josephine van Steinborg Beau Relax. Deze creme zorgt voor het ontspannen van de spiertjes in het gelaat. Samen met de 10.5 Arnyligine worden hiermee de meest hardnekkige lijnen in het gelaat door de spiercontractie aangepakt.

Gebruiksaanwijzing:

Tweemaal per dag brengt u enkele druppels aan met de pipet op uw vingers. Wrijf deze druppels stevig in op de plaatsten waar u verbetering wilt zien. Laat de serum 3 minuten inwerken en breng daarna uw dagcrème aan.

Deze maand voor € 45,-- (normale prijs € 47,95)


Medex Argireline 10% Eye Cream


Productinformatie:

De Argireline 10% Eye Cream van Quintenstein, een verfijnde crème voor de ogen om de huid te verbeteren.

De werking van deze oogcrème vindt plaats door Argireline 10%, dit ingrediënt werkt op de synaps van zenuwen(ook de werking van botox). Wanneer de receptoren in de synaps door de Argireline worden geblokkeerd, worden er geen neurotransmitters un de synaps losgelaten. Hierdoor trekken de huidspiertjes niet samen en wordt het onstaan en verergeren van rimpeltjes verminderd.

Onderzoek toont aan dat de rimpeltjes met 30% worden verminderd.

Deze maand voor € 65,-- (normale prijs € 67,50)


Medex reductio


Te gebruiken als nabehandelingcrème op onthaarde huid, met name na IPL– en laserbehandeling, maar ook na klassieke ontharingsmethoden zoals harsen en epileren. Het gebruik van Reductio vermindert de haardichtheid én vertraagt de groeisnelheid. Geschikt voor gelaat, benen, bikini-lijn, oksels etc.

Bij Slim'n Beauty nu in de aanbieding voor slechts €37,50 (normale prijs € 41,95) pot 100 ml


Medex gelee Royale

Een echte S.O.S. gel! Werkt gegarandeerd!

Herstelt iedere vorm van aangetaste huid. 

 

         

Gebruiksaanwijzing Gebruik deze gel 2 keer per jaar als een kuur en u bent verzekerd van een mooie gladde huid. U kunt deze gel ook als nachtcrème en/of onder de dagcrème gedurende het gehele jaar door gebruiken.

Na een paar weken zult u reeds ervaren dat de huid rustiger wordt en er een echte verbetering is opgetreden. Samen met 'Actiprotin' is dit het meest actieve preparaat op cosmetisch gebied. Gelée Royale Gel ondersteunt het celmetabolisme met behulp van diverse natuurlijke componenten, waaronder - zoals de naam al zegt - het krachtige royal jelly, dat bestaat uit een gevarieerde mix van vitamines en oligo-elementen. Daarnaast zijn diverse andere honingcomponenten, zoals het propolis-extract toegevoegd, waardoor deze gel geïndiceerd is voor alle gevallen, waarop de begrippen "verwaarlozing" of "verminderde conditie" van toepassing zijn. Denk aan: rimpels, grove poriën, onreine huid (naar acne neigende huid), slechte microcirculatie, wallen onder de ogen, etc. Het Medex-laboratorium heeft hiermee een revolutionair product ontwikkeld, met een gunstige werking op ouderdomsverschijnselen van de huid.

  • Uw huid krijgt weer mooie fijne poriën.
  • Rimpeltjes, vlekjes en wallen vervagen aanzienlijk
  • Verrijkt met het krachtige royal jelly en het propolis-extract

Huidtype
Geschikt voor ieder huidtype, met name voor de droge, vochtarme en/of onreine huid

Nu voor € 45,-- (normale prijs € 47,95) pot 50 ml