BIKINI BODY CHALLENGE
10 kilo afvallen in twee maanden!

  • Wil je investeren in je gezondheid?
  • Wil je dit najaar afvallen en weer lekker in je vel zitten?
  • Wil je dat mooie resultaat: een slank lichaam, volop energie en meer zelfvertrouwen, blijvend vasthouden?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Doe mee met onze bikini challenge, bereik je ideale gewicht en wordt fitter, energieker en aantrekkelijker.

Val 10 kilo af in twee maanden

Wanneer begint de bikini challenge?

Je kunt met de challenge starten op een tijdstip dat jou uitkomt, de challenge eindigt twee maanden later.

Tijdens een persoonlijk intakegesprek leggen we het programma uit en stellen we je behandelplan op.


Wat is de bikini challenge?

De bikini challenge is een twee maanden durend afslank programma. Je gaat het voedings- en leefstijl programma PowerSlim volgen. Met dit programma kun je in twee maanden 10 kilo verliezen. Met PowerSlim eet je lekkere koolhydraatarme, maar eiwitrijke producten, zes maal per dag. Samen met je coach werk je toe naar een blijvend lager lichaamsgewicht. Snel, eenvoudig en gemakkelijk, zonder hongergevoel en zonder overdreven te sporten.


Wat kost PowerSlim?

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,50 – € 3,00. Heb je 5 producten per dag nodig dan investeer je € 12,50 – € 15,00 per dag in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt.

De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn bij de prijs van de producen inbegrepen, mits je voor minimaal € 60,00 besteedt. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, Je coach begeleidt je nog een jaar of langer als je dat wilt, zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt.

Je start met een starterspakket met een variatie aan producten voor 8 dagen, een eetschema voor 8 dagen, vitaminen en mineralen voor 30 dagen, een kookboek met nog eens 14 weekmenu’s en een maatbeker. Het starterspakket kost € 159,00.

De kosten zijn natuurlijk belangrijk en inderdaad: substantieel. Maar het resultaat dat je met PowerSlim gaat bereiken is werkelijk prachtig. PowerSlim is vooral gericht op verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je slankt er dus heel mooi mee af. Al onze klanten (mannen en vrouwen) krijgen een platte maag en buik, vrouwen een mooie taille.


Werkt PowerSlim echt?

In de 8 jaar dat we werken met PowerSlim hebben we al veel klanten begeleid naar een blijvend lager lichaamsgewicht. Diverse klanten vinden het leuk om hun verhaal te delen op onze website. Klik op happy clients/blije klanten.


Wat zijn de voordelen tijdens de bikini challenge?

Tijdens deze challenge krijg je:

  • GRATIS persoonlijk intakegesprek ter waarde van € 50,--
  • een programma ‘op maat’. Je krijgt een eigen eetprogramma, met dagmenu’s en boodschappenlijst
  • 10 euro korting op het PowerSlim starterspakket. Je betaalt geen € 159,- maar slechts € 149,- voor 8 dagen maaltijden, een uitgebreide handleiding, 30 dagen vitamines en mineralen, een kookboek met 14 weekmenu’s en een shakebeker
  • Bij ieder consult een lekkere PowerSlim attentie
  • Bij 10 kilo gewichtsverlies een spray tan behandeling ter waarde van € 29,-- cadeau